Prag

Prag har altid været et af de mest populære rejsemål i Europa pga. byens fantastiske charme, imponerende bygninger og de lave priser på alt fra mad og drikke til guld.

De seneste år har netop én ferie dog adskilt sig fra de andre - nemlig vinterferien. Tusindvis af skandinaviske unge har i denne ferie rejst i samlet flok til Prag for at opleve den sprudlende hovedstad i dagtimerne og et pulserende natteliv i de sene timer.

Udover et væld af seværdigheder og et spændende byliv byder Prag nemlig også på nogle af Europas største venues og hyggeligste udesteder. Så du vælger selv, om du vil feste igennem hele natten på Østeuropas største venue, det luksuriøse Duplex (Worlds Finest), eller om du vil udforske nogle af byens talrige små udesteder.

Vigtigst af alt er bare, at du i vinterferien har muligheden for at gøre alt dette sammen med vennerne og resten af din skole!

Prague Week har i uge 7 og 8 lavet aftaler med en hel del af byens seværdigheder og restauranter samt lejet Prags fedeste venues. Du kan læse meget mere om nogle af de venues, restauranter og seværdigheder, som vi anbefaler, ved at klikke på nedenstående links:

Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies, der er beskrevet i vores cookiepolitik.

close