Vil du arrangere en tur til Prag?

 

Der ligger noget tid i at arrangere turen, da din skole jo skal have den bedst mulige tur! Det er derfor vigtigt, at du er fuldt ud engageret i hele processen. Vi vurderer, at man skal bruge en time ugentligt - eller 10 minutter dagligt - i forbindelse med turen. Nedenfor er sammenstykket de overordnede forslag til, hvordan man bedst formidler den praktiske info omkring turen:

  • Spred ordet – mundtlig omtale er den bedste omtale!
  • Invitere hele skolen til et Facebook-event oprettet fra Prague Weeks Facebook side, dermed ved alle hvad det drejer sig om.
  • Uddele flyers til potentielle rejsende.
  • Hænge plakater op på din skole – hvis skolen tillader dette.
  • Oprette en tråd på skolens intranet, som informerer om rejsen. Her kan du løbende svare på spørgsmål fra eleverne. Alle spørgsmål skal besvares indenfor 24 timer. Skolen skal tillade dette.

Vores rejsearrangører er vores ansigt udadtil forstået på den måde, at du ofte vil blive stillet spørgsmål, og hvis du ikke kender svaret, er det jo os den falder tilbage på. Det er derfor utroligt vigtigt for alle parter, at I også har indflydelse på diverse processer, og at du har mulighed for løbende at komme med inputs.

Vi har derfor oprettet en Facebook-gruppe, hvorfra meget af kommunikationen vil foregå. Dette gør, at vi vil stå til rådighed for jer i alle døgnets vågne timer, hvis I eksempelvis får et spørgsmål, I ikke kan besvare. 

Brug kontaktformularen nedenfor, hvis du er interesseret i at blive rejsearrangør for din skole!

Husk at skrive hvilken skole samt årgang du er fra, så kontakter vi dig senest 24 timer efter din henvendelse.

Kontaktformular

Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies, der er beskrevet i vores cookiepolitik.

close