Suspekt


4 år efter ’Ingen slukker the stars’ trækker Suspekt atter i maskerne og sliber knivene.
D. 1 oktober 07 udkom deres 3 album ’Prima Nocte’ . Bedre end nogensinde og side om side er alle medlemmer klar til at kræve deres ret. Retten til den første nat i en Suspekt verden. Det er et krav der ikke kan afvises, et tilbud der ikke kan afslås. Intet på dette album er som det synes ved første øjekast og teksterne kan skrabes af i blodige lag, sprængte symbolske hinder der lukker og åbner for indgange til en uhyggelig og fascinerende verden hvis lydbillede males af magt, sex, ubehag og angst.

Prima nocte blev taget godt i mod af Suspekts trofaste lytterskar, anmaleder og medier, og suspekt høstede flere betydningsfulde priser for hiphop mesterværket. Heriblandt en grammy for årets hiphop udgivelse, en mtv award for best danish act 08 og årets gennembrug ved p3 guld prisen 08.
Suspekt tog i perioden 07 – 09 på en lang turne der bl.a. inkluderede Grøn koncert samt alle store danske festivaller og spiledesteder.
Gruppen dokumentere alt dette på udgivelsen af deres 2 dvd ”Prima Nocte – Er du dum eller hvad?”

Gruppens 4 fjerde og sidst tilkommende medlem Troo.L.S. drager i 2009 mod U.S.A. for at producere på den amerikanske superstjerne Akon´s pladeselskab – Konvict Music.
Gruppens 3 tilbageværende medlemmer bliver i Danmark og begår Selvmord sammen med kollegaen L.O.C. og produceren Jonas Vestergård (tidl. Lounge Lizzards)
Om der nogensinde kommer et nyt album med Suspekt vides ikke, men efter heftig debat omkring gruppens opløsnings i medierne, fastslår Suspekt selv, at de aldrig går i opløsning.

Facebook

Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies, der er beskrevet i vores cookiepolitik.

close