Joey Moe


Vi er stolte af at kunne præsentere manden bag et utal af de danske natklub-hits og ikke mindst hans seneste single: Million.


Som ni-årig bestemte Joe Moe sig for, at han ville være popstjerne. Han studerede sine forbilleder med ekstrem grundighed og var så stædig, at hverken kammerater, lærere eller senere skattevæsenet kunne få ham til at vige fra sin beslutning. I dag er Joey Moe ubetinget en af landets største popstjerner. 

På en hyttetur i fjerde klasse formulerede Joey Moe for første gang sit mantra. Han var ni år og havde Bach og Mozart op til begge ører, fordi det var på folkeskoleskemaet på Sankt Annæ Gymnasium. Det sagde ham ingenting - Michael Jackson sagde ham noget. Så han sagde højt til sin ven, Theis: “Jeg skal være popstjerne”. I dag, 18 år senere, har han nået målet. Han kan kigge ned over en karriere, hvor han har skabt resultater, som de fleste kun drømmer om. I 2011 havde han på et tidspunkt 28 sange i top 200 på iTunes, hvoraf tre af dem lå i top 10. Han har skabt det største klubhit nogensinde i Danmark med "Yo-Yo", som lå 48 uger på Dancecharten. Han har mere end 115.000 fans på Facebook, og hans videoer er set mere end 10 millioner gange alene på YouTube. Og med sit nye album “Midnat” understreger han sin position, som en både produktiv og dybt personlig sanger og sangskriver.

Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies, der er beskrevet i vores cookiepolitik.

close