RASMUS HEDEGAARD


Manden bag superhittet Happy Home, Rasmus Hedegaard er en af Danmarks mest talentfulde producere / DJ’s. I løbet af de seneste år har hans karriere for alvor taget fart. Han startede i 2010 med at lægge sine første numre ud på nettet.
I december samme år tog Rasmus til Denver, Colorado i USA for at arbejde med superproducer DJ Frank E, der via en co–producer var blevet gjort opmærksom på Hedegaard. DJ Frank E har produceret for blandt andre Madonna, Kanye West, Pitbull, Akon, Black Eyed Pies og mange mange flere og var interesseret i at få Hedegaard ind i hans producer camp.

Samarbejdet Mellem Frank E og Hedegaard fungerer stadig på tværs af Atlanten.
Med remix af adskillige danske og internationale artister har Hedegaard gjort sig bemærket på klubscenen herhjemme. I April 2011 udgav han et remix af Dr. Dre’s “The Next Episode” som for alvor satte gang i nogle ting. Med 7 millioner youtube views, er det sandsynligvis det største remix i verden i 2011, og uden tvivl et af de mest hypede remix nogensinde i danske termer.


Rasmus Hedegaard arbejder desuden sammen med Amerikanske Brandon Beal under navnet “Beal & Ras”. Sammen har de igennem 2011 turneret Danmark rundt, med enkelte afstikkere til det øvrige Skandinavien, og har i alt afviklet tæt på 100 shows. For tiden arbejder de sammen i LA på at færdiggøre deres kommende internationale album. Beal & Ras har et tæt samarbejde med Mike Lynn, som især har gjort sig bemærket som præsident for Aftermath, hvor han i samarbejde med Dr. Dre stod for udgivelser af blandt andre Eminem, 50 Cent, Eve og The Game – efter sin tid på Aftermath har Lynn blandt andre arbejdet med Bruno Mars, og har et tæt samarbejde med Warner/Chapell CEO Cameron Strang.

Foruden “Beal & Ras” plejer Hedegaard også sin solokarriere som producer, og har allerede på et tidligt tidspunkt været efterspurgt af nogle af musikbranchens allerstørste producere, der foruden DJ Frank E tæller Dr. Dre og David Guetta.

Rasmus er som producer ikke fastlåst i en specifik genre, som mange af hans kollegaer – han har en bred musikalsk profil, hvor der både er plads til house, pop, hip hop og dubstep – kriteriet er mere kvaliteten end musikstilen.

 

Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies, der er beskrevet i vores cookiepolitik.

close