Presse

I forhold til indslaget på TV2 kl. 19 d. 5/10 2014

Rejsebranchen har de sidste 10 år benyttet sig af repræsentanter i forbindelse med grupperejser i vinterferien. Vi er derfor uenige med rektorerne i, at en gymnasieelev ikke kan definere sit repræsentantskab selv. På den måde har vi nok en lidt større tillid til gymnasieeleverne og deres forældes evner i den her sag, end rektorerne synes at have det. Når det er sagt, vil vi gerne være med til at føre end konstruktiv debat og derved rydde ud i eventuelle  misforståelser i forbindelse med vores markedsføring. 

Generelt set leverer vi trygge og troværdige rammer - hvad vores kunder vælger, at bruge deres ferie på, inden for de rammer, lader vi være op til dem selv. Det er mindst lige så sikkert, at tage på tur med Prague Week, som det eksempelvis er, at tage på Roskilde Festival eller på skiferie til Frankrig med vennerne.

I TV 2 Nyhedernes indslag, der blev vist kl. 19 i går aftes blev to af Prague Weeks repræsentanter udstillet i et meget negativt og forkert lys. Dette mener vi er rigtig synd og vi håber at medierne fremover vil huske deres sociale, samt samfundsmæssige ansvar, når de vælger, at vinkle en historie så negativt som det var tilfældet.

På baggrund af dette, har vi her til aften indsendt en klage til Tv 2’s redaktion. 

Nedenstående følger meddelelsen vi uopfordret fik fra de to repræsentanter efter indslaget var blevet vist.

 

Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies, der er beskrevet i vores cookiepolitik.

close