Aktiviteter

Skitur, Shopping i outlet, Pool Day, Dinnerparty, Byrundtur, Theresienstadt eller en sejltur. Det er blot et lille udpluk af aktiviteterne om dagen, når du er i Prag. 

 

Skitur til Spindleruv Mlyn

Vores nyeste tiltag med skituren er allerede blevet noget af et tilløbsstykke! Kom med os til Tjekkiets største skiområde, Spindleruv Mlyn, til en dag på sneklædte pister. Ski og udstyr kan lejes på stedet, og er I minimum 50 rejsende fra din skole, så sørger vi for en skiboks til jeres bus, hvis I ønsker det, så I kan tage jeres ski med hjemmefra.

Vi kører fra Prag om morgenen og er tilbage om aftenen, hvor vi fortsætter med en fest i bedste afterski-stil.

Turen er inkluderet i VIP Passet og er kun tilgængelig med VIP Pass.
Mindst 20 personer skal forhåndstilmelde sig til skituren førend den gennemføres.

 

Shopping i Outlet

Vores tur til Fashion Arena Prague Outlet har vist sig at være utrolig populær. Her kan du shoppe kendte brands, såsom Diesel og Lacoste til lave priser. Vi sørger for transporten til og fra outlettet, der ligger i udkanten af Prag – så du kan koncentrere dig om det vigtigste, shoppingen.

Turen er inkluderet i VIP Passet og er kun tilgængelig med VIP Pass.


   

 

Pool Day

Tag med os til Centraleuropas største indendørs badeland. Der er et begrænset antal billetter, så husk at bestille i god tid, da det er først til mølle.

Med i pakken får du:
   • Adgang til alle bassiner
   
   • Adgang til alle rutsjebaner
   

   • Transport fra Prag til Pool Day og retur

   

Kan kun købes sammen med et Party Pass.

198 kr.
 

Dinnerparty!

Den perfekte opvarmning til en fantastisk aften.

For at sikre en vidunderlig aften, for dig og dine venner, har vi sørget for en fantastisk middag på en af Prags mange lækre restauranter. Middagen kommer til at bestå af enten buffet eller frit valg a la carte, så der vil være noget for alle. Derudover er der happy hour i 2 timer, inkluderet. 

149 kr.

Byrundtur

Denne guidede tur i Prag, også kaldet “Byen med de hundrede tårne”, er den perfekte mulighed for at opleve det meste af Prag og se noget af den flotte arkitektur samt møde den interessante historie, som denne by har at byde på.

Turen starter på Wencelspladsen, Prags største boulevard og går igennem den gamle bydel og ned til Karlsbroen. Undervejs passerer vi Centraleuropas ældste universitet, Stænderteatret, Týnkirken, rådhustårnet med det astronomiske ur samt den jødiske bydel. Turen giver et godt overblik over den gamle bydel i Prag, og du får mange praktiske informationer. Turen er til fods.

Turen er gratis for VIP-gæster. Ellers koster den 50 kr.

Theresienstadt

Theresienstadt er et fort, som under 2. Verdenskrig blev anvendt som tysk koncentrationslejr. Fortet ligger 62 km nord for Prag, og med Prague Week kan du komme på en guidet tur og få et indblik i de grufuldheder, der foregik under krigen.

Denne guidede tur til Terezin (Theresienstadt) udenfor Prag tilbyder dig et unikt besøg i den berygtede koncentrationslejr, drevet af nazisterne under besættelsen af Tjekkoslovakiet under 2. Verdenskrig.

Theresienstadt var et sted med store lidelser for over 150.000 fanger under 2. Verdenskrig. Mere end 35.000 jøder mistede livet i ghettoen i Terezin i løbet af de 5 år, 2. Verdenskrig stod på.

219 kr.

Sejltur

Tag en sejltur med alle vennerne rundt i Prags flod (Vltava). Du vil nyde og lære det bedste af det smukke Prag at kende, når du bestiller 1 times Prag Cruise.

Når du går ombord på båden, vil du blive budt velkommen af den venlige besætning, og under hele turen vil der være spændende fortællinger omkring byens historie. Inden du går ombord kan du vælge en drikkevare samt en snack til turen. Dette er inkluderet i prisen.

En sejltur på Vltava er en dejlig måde at bruge en eftermiddag i Prag og kan derfor varmt anbefales.

99 kr.

 

Byrundture med tema

Vi har skabt tre byrundture med forskellige vinkler:

• Byrundtur Ghost Tour – kom med hvis du tør!
• Byrundtur Shopping – med fokus på butikker i centrum.
• Byrundtur Caféer og in-steder – hør hvor vi anbefaler dig at tage hen.

Turene er inkluderet i VIP Passet og er kun tilgængelig med VIP Pass.

Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies, der er beskrevet i vores cookiepolitik.

close