CHRISTOPHER

Christophers karriere lynstartede i sensommeren 2011 først med en coverversion af Robyns ”Call Your Girlfriend”, der blev et stort hit på Youtube og hurtigt derefter udkom hans første single ”Against the Odds”, der efter bare få måneder førte til Christophers første guld- og platinplader.

I marts 2012 udkom debutalbummet ”Colours”, der rummer en masse god popmusik, og igennem pladen får man hurtig en fornemmelse af hans smukke stemmes mange forskellige facetter. Albummet fik bl.a. 5 stjerner i BT og førte til, at Christopher i efteråret 2012 vandt The Voice Prisen.

Samme år kunne Christopher gå på scenen til Danish Music Awards og modtage ”Årets Nytænker-pris” for at have inddraget sine fans i en stor duetkonkurrence der kørte både via online medier og under hans efterårstur. Prisen anerkendte den innovative brug af sociale og digitale medier til at knytte bånd til fans og belønnede kreativ promovering af musik på nye og originale måder.

I 2014 er karrieren eksploderet totalt, og Christopher må efterhånden betegnes som et af de mest prominente navne, på den danske scene - vi glæder os til, at præsentere ham for jer!

 

Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies, der er beskrevet i vores cookiepolitik.

close