STAYSMAN & LAZZ

De startede i 2009 med at holde koncerter for alle som betalte to kasser og en flaske. Til trods for en del kritik af deres brug af nøgne piger med silikonebryster på scenen, holdt de 90 koncerter samme år.

I 2010 overbeviste de en jury bestående av Sony-boss Lena Midtveit, Ole Evenrud, Sandra Lyng Haugen og daværende Se & Hør-chef Harald Haave om at Staysman & Lazz var Norges nye sommerstjerner. At to voksne mænd på godt over 20 år skulle udkonkurrere over 400 andre som sang bedre (og så langt bedre ud) end de to, imponerede ikke bare juryen, men også en hel generation af teenagerer i Norge. Efter sejren udgav de landeplagen «UTEN SKO», som nu har solgt platin.
 
I 2012 skete det som skulle blive deres gennembrud: Staysman vandt 100.000 kroner i TV3s Paradise Hotel – for første gang havde han ikke minus på kontoen. De bestemte sig for at satse seriøst på musikken, nu hvor folk kendte til dem. Ikke lang tid efter varmede de op for 10.000 personer i Halden for ROXETTE. De startede deres eget pladeselskap (SLP) og udgav singelen «FRØKEN MOËT», som nærmer sig 3x platin. I 2013 udgav de singlen «KAPTEIN MORGAN», som på rekordtid streamede sig til platin.
 
Siden starten i 2009 har de optrådt tilsnart 1000 events, og må ses på som de mest useriøse, serise artister i Norge. De er på iTunes, Spotify og Facebook. Den eneste liste de har klaret at holde sig fra, er politiets strafferegister.
 
Forresten: De spiller ikke længere for to kasser og en flaske…

 

 

Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies, der er beskrevet i vores cookiepolitik.

close